AVUI A L’ESCOLA HEM ESTAT DE COMMEMORACIÓ

Avui, a 2 quarts de 12 a l’escola hem commemorat el Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites i els Dia Mundial de les Llengües Maternes.

cardipaitesCongenitesEl Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites, veritablement, és el dia 19 de febrer, data que coincideix amb Sant Valentí. Enguany aquesta data va caure en dissabte, però, nosaltres, atès que ens afecta, ho hem volgut celebrar reflexionant sobre el tema i lliurant a tot l’alumnat i professorat una enganxina.

Pel que fa al Dia Mundial de les Llengües Maternes, l’hem aprofitat per celebrar la fase final a nivell d’escola del XI Certament Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Del total de 8 alumnes, 4 de cicle superior i 4 de cicle mitjà, el jurat, format per mestres ha decidit que representaran l’escola en l’esmentat certamen
a Júlia AA pel que fa a cicle mitjà i Clàudia TL per cicle superior i, com a reserves Marc MC i Anna SL, respectivament.

Des d’aquestes línies, la felicitació de l’escola a tot l’alumnat participant.


This entry was posted in 2014-15, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

3 thoughts on “AVUI A L’ESCOLA HEM ESTAT DE COMMEMORACIÓ

  1. Ferran

    No ha estat una decisió fàcil donat la qualitat que ens han ofert tots els participants. Enhorabona a tots i totes i ara a preparar-se per Tortosa!!!

  2. Remei

    Moltes felicitacions a tots els finalistes del concurs intern de l’escola, i tots els altres participants que també han treballat. Reconec que els meus companys han tingut feina per a decidir els guanyadors. ANIMS A TOTS QUE LA LECTURA ENS ENSENYA MOLT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *