Dóna la nota

Al vols de les 11 del matí representants de l’Escola de Municipal de Música, AMPA, Ajuntament i professorat de la nostra escola i del nostre institut donaven lectura al manifest que justificava l’acte.

Dóna la nota ha estat una campanya endegada des del Camp d’Aprenentatge Pau Casals de Vendrell per dir no a una de les polèmiques propostes de la llei Wert: allunyar d’escoles i instituts la Música.

L’alumnat de la nostra escola i d’ESO del nostre institut ham emplenat, per uns minuts, tots i cadascun dels racons del nostre pati amb les notes del tema Mirall de Pau, en un intent d’explicar al ministre com estimem la música, que és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants de la vida i volem que continuï sent indispensable en l’educació, i hem dit intent, perquè no hi ha més sord que el que no vol escoltar.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aUiWT2vCfcc[/youtube]

This entry was posted in 2013-14, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

2 thoughts on “Dóna la nota

  1. Marta (mare de Berta)

    Veient moments com aquests tant emotius i escoltant a les meves filles cantant cada dia gràcies a les cançons que aprenen en bona part a l’escola no entenc com poden haver persones que no li dónen la mateixa importància i la volen fer desaparèixer de l’escola. No es pot permetre això i gràcies per fer actes com aquests.

  2. Núria

    Ho heu fet molt i molt bé! I això que la cançó era llarga!
    Felicitats a tots i visca la música!

    Núria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *