Jocs Florals Escolars Fase Territorial

El passat divendres 30, a la sala d’actes dels Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, en un acte presidit pel Director dels esmentats serveis es procedia donar a conèixer i lliurar els Primers Jocs Florals Escolars organitzats pel Departament.

A l’acte hi assistia tot l’alumnat que havia superat la fase comarcal acompanyat d’una representació dels corresponents centres escolars.

La nostra escola tenia dos alumnes classificats, Remei Julián Martos i Ariel Helbich Breton, dels quals, l’Ariel va ser el guanyador de la seva categoria, classificant-se per a la fase Nacional, la qual tindrà lloc el proper dia 14 a Barcelona.

IMG_1580

Des d’aquestes línies felicitar tot l’alumnat participant, molt especialment la Remei i l’Ariel, desitjar-li sort el dia 14, i compartir aquest èxit amb tots i totes vosaltres.

This entry was posted in 2013-14, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

3 thoughts on “Jocs Florals Escolars Fase Territorial

  1. Carme Corbella

    Moltes felicitats Ariel!. Desitgem que tinguis molta sort el proper dia 19 a BCN.

  2. institut de flix

    Felicitats a l’escola i especialment a l’Ariel . El fet d’anar a la final ja et converteix en guanyador

  3. Remei JM

    Moltes felicitats a tots els participants i en especial que Ariel tingui molta sort el dia 14 a Barcelona. aquestes són unes bones iniciatives de País.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *