Cloenda del curs de català per a adults

Una degustació de productes gastronòmics de diferents indrets del nostre planeta, elaborats  pel mateix alumnat, donava cloenda al curs de Català per adults,  que a càrrec del Consorci de Normalització Lingüística  s’ha impartit a la nostra escola.

Una activitat emmarcada, pel que fa a famílies amb alumnat a la nostra escola, dins la programació general de l’Escola de Pares i Mares de l’AMPA, dinamitzada per la assessora LIC de la comarca i que ha comptat amb la col·laboració de la direcció i l’administració de l’escola.

Gairebé una trentena de l’alumnat que va començar el curs ha assistit a les classes aconseguint la certificació que acredita la seva assistència, tot un èxit, és per això, des d’aquestes línies la nostra felicitació, molt especialment al grup de pares i mares, amb fills i filles a la nostra escola, que hi han participat.

Amb l’esperança de poder organitzar un segon curs d’un nivell superior, els i les animem a continuar i, tal i com el Director de l’escola ha dit en acomiadar-lo, a banda de l’enriquiment personal, és molt important el pas que s’ha fet pel que fa a la millora de la integració en la vida i les activitats de l’escola.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZgiwvHSvbd4[/youtube]

Finalment, una petició, l’esforç que estan fent aquest i aquestes alumnes s’hauria de premiar dirigint-nos-hi en català per tal que pugin progressar i continuar fent aquest camí, la porta del qual, els ha obert aquest curs.

Perdoneu, però, un darrer detall, avui s’acabava el curs i, ahir i avui, nou alumnat preguntava als nostres serveis de secretaria si es podien apuntar al curs, la qual cosa cal afegir a l’èxit del del mateix, èxit a compartir amb tota la nostra comunitat educativa, comunitat que de sempre s’ha manifestat per una escola pública, de qualitat i en català.

This entry was posted in 2013-14, 2013-14, AMPA, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *