Curs de català per a adults

Ahir, 12 de febrer, a la biblioteca de la nostra escola s’inicià un curs de català per adults adreçat molt especialment a persones nouvingudes, amb una excel·lent participació i varietat de nacionalitats.

L’escolat està molt satisfeta perquè gairebé la totalitat de famílies nouvingudes amb alumnat a escolaritzat hi participen, la qual cosa suposarà una millora significativa pel que fa a la comunicació família-escola i afavorirà notablement la millora de la cohesió social.

CursCatalàEl curs constarà d’una vintena de sessions de dues hores de durada. Al final del curs, tothom qui hagi assistit al 75% de les sessions obtindrà una certificació que podrà afegir al seu currículum personal, a la documentació donat el cas de reagrupament familiar…

El curs, iniciativa de l’Ajuntament de Flix, l’escola i l’institut, amb la col·laboració de l’Escola de Pares i Mares, estarà a càrrec de professorat qualificat del Consorci de Normalització Lingüística, organisme que corre amb les despeses de la docència.

Notícies relacionades:

_______________________________

SCC de la Ribera d’Ebre
CNL de les Terres de l’Ebre
http://www.cpnl.cat
http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlterresebre/
https://www.facebook.com/cnlte

http://twitter.com/CNLTE

This entry was posted in 2013-14, 2013-14, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

2 thoughts on “Curs de català per a adults

  1. remei

    M’alegra molt que finalment, els pares i mares dels nostres alumnes puguin aprendre el català, tal com ho fan els seus fills i filles a l’escola. Ara es podran ajudar els uns als altres i participar més activament..

  2. Pingback: Cloenda del curs de català per a adults | Escola Enric Grau Fontseré de Flix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *