Comunicat de l’AMPA

 

4 DE MARÇ TOTHOM A BARCELONA

4 DE MARÇ VAGA GENERAL

Per tal de facilitar els desplaçament del poble de Flix a Barcelona el proper dilluns dia 4 s’ha convocat a nivell municipal una VAGA GENERAL.

Tot i que pugui semblar contradictori, des de l’AMPA s’ha demanat a l’escola que no s’hi sumi i mostri el seu suport atenent la canalla de manera que no suposin un obstacle als pares  i les mares que vulguin anar a Barcelona, així com, organitzant des de la mateixa escola actes de suport.

Per tal de preveure el desenvolupament de la jornada cal que retornéssiu emplenada a l’escola la següent butlleta al llarg de dijous dia 28 de febrer, disculpeu la urgència.

—————————————————————————————————————————

En/na ……………………………………………………………………………………………………………….

pare/mare de l’alumne/a……………………………………………………………………………………..

amb motiu del desplaçament a Barcelona el proper dia 4 de març necessitaré per al meu/va fill/a la prestació dels serveis detallats a continuació i marcats amb una creu:

  • Acollida matinal des de 30 minuts abans de la sortida de l’autobús.
  • Acollida de migdia i servei de menjador.
  • Acollida de la tarda fins que arribin els autobusos.

Tots els serveis seran gratuïts a excepció del menjador que tindrà un preu únic de 6,5€, els tiquets es podran adquirir  el divendres de 15h a 16’30h a l’oficina de l’AMPA.

La canalla serà atesa per la monitora de menjador i acollida i un grup de mestres voluntaris i voluntàries.

Queden anul·lades totes les activitats extraescolars.

Tanmateix, aquest document és una AUTORITZACIÓ per tal que el meu/va fill/a en faci ús d’aquests  serveis.

Signat

 

Data:……………………………………….

 

This entry was posted in 2012-13, AMPA on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *