Recollida selectiva d’oli domèstic usat

La nostra escola col·labora amb la campanya de l’Ajuntament El teu oli ens mou! Recollida selectiva d’oli usat, per la qual cosa s’ha lliurat gratuïtament a totes les famílies un embut i un adaptador per poder emplenar d’oli usat  amb comoditat ampolles de plàstic d’aigua. Aquestes ampolles un cop plenes es poden dipositar en un contenidor situat al pati de l’escola, també en podeu trobar a altres llocs de la població com la plaça del mercat.

Des d’aquestes línies us convidem a participar en aquesta campanya, per una banda el medi ambient és cosa de tothom i per altra teniu una bona excusa per treballar l’educació mediambiental dels vostres fills i filles.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Recollida selectiva d’oli domèstic usat

  1. cristina

    ES UNA EXCELENTE INICIATIVA Y MUY PRODUCTIVA PARA TODOS.
    OJALA SE PUDIERA AYUDAR DE OTRAS MANERAS PARA -ENTRE TODOS- PODER IR HACIA ADELANTE. SIGAN ASÍ. GRACIAS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *