Setmana del reciclatge. Cada cosa al seu lloc.

Setmana de… Dia internacional de… són sinònims de problemes pendents de solucionar.

Aquesta propera setmana l’escola ha programat un seguit d’activitats adreçades a reflexionar sobre la necessitat de reciclar i recordar què hem de fer per fer-ho correctament.

Ens adrecem a vosaltres pares i mares per demanar la vostra complicitat,  per a  que us feu vostra la iniciativa de l’escola i aprofiteu la setmana per millorar els hàbits del reciclatge en l’àmbit familiar i permeteu-nos suggerir-vos una primera actuació: Comenceu a fer servir carmanyoles, embolcalls reutilitzables, paper film… i deixem de banda el paper de plata.

 

Primera actuació: Recollida i pesada de la brossa del pati de l’escola (4,9 kg)

Amb la confiança de la vostra col·laboració: Cada cosa al seu lloc.

Vet aquí una primera actuació, anoteu com a comentari que esteu fent a casa.

Va que ja tardem!

12 thoughts on “Setmana del reciclatge. Cada cosa al seu lloc.

 1. FRANCESC X.

  A casa meva tenim diferents bosses representant cada contenidor, a un fiquem el paper, a l’altre el plàstic, un altre per al vidre i finalment un per l’organica

 2. Aixa Castellví Segarra

  Nosaltres a casa fa molt de temps que tenim 6 contenedors diferents: 1 de rebuig, 1 de orgànic, 1 de vidre, 1 de plàstic, 1 de paper i 1 de piles. Però apart de tot aixó, altres coses de la casa com ara: bombilles, pots de pintura i oli de cuina usat, ho anem a deixar a la deixalleria.

 3. Marina A

  A casa meva tenim 4 bosses una es par als envasos i plastics, un altra per l’organica, un altra per al vidre i finalment una per al paper i cartro

 4. Remei m.f.

  A casa nostra fa temps que reciclem, tenim cinc contenedos, un es de plastic,un altre de paper,un de vidre,un altre de rebuig i finalment el d’organica.

 5. Mireia

  A casa nostra tot el cartró l’aprofitem per fer foc i a vegades per fer manualitats.

 6. Ruth Ranís

  Nosaltres a casa no classifiquem la brossa, nosaltres reciclem les xapes dels refrescos de llauna, amb això fem pulseres, també reciclem les càpsules del cafè nespresso, amb les càpsules fem bisuteria.

 7. Mireia Alba

  A casa nostra des de fa molt temps reciclem i separem tot:el cartró, els taps, el vidre, el plàstic, la brossa orgànica. Les plantes i les restes del jardí les portem a la deixalleria, tots els objectes elèctrics, pintures i objectes grans de rebuig també.

 8. Núria A.S.

  A casa meva fa temps que reciclem .Tenim dos basures a una i fiquem el revuig i a l’altra i fiquem l’organic.Tenim tres boses a una i fiquem el cartro, a l’altra i fiquem el plàstic i a l’altra i fiquem el vidre.

 9. Nerea

  A casa meva reciclem la organica, el cartro, plastic i embasos, el vidre, el paper.
  Ho teciclem tot.

 10. Oscar

  A casa nostra classfiquem els plàstics,els vidres els papers i la materia organica la classfiquem a un altre contenedor i tot el demes a un altre contenedor tot junt.

 11. Pingback: Escola Enric Grau Fontseré de Flix » Setmana del reciclatge. Cada cosa al seu lloc 2.

 12. Pingback: Escola Enric Grau Fontseré de Flix » La setmana dels jocs alternatius

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *