Dia Internacional de les Llengües Maternes (II)

En l”article Dia Internacional de les Llengües Maternes presentàvem a la nostra comunitat educativa el vídeo, que amb motiu d’aquest esdeveniment, havia enregistrat la multinacional del món de la informàtica, Microsoft.

Avui,  és un goig compartir amb tots i totes vosaltres la felicitació que  l’escola ha rebut per aquest motiu, per part dels Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, a través del seu Director el Sr. Antoni Martí López, així com el seu interès a fer-ne difusió atès l’interès del seu contingut i el paper desenvolupat pel professorat i, sobretot, per l’alumnat a qui demana transmitíssim molt especialment la felicitació.

Un cop més l’èxit de l’escola ha de ser  l’èxit de tota la nostra comunitat educativa.

Gaudim-ne.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *