Ajudem a Aitana

Aitana és una nena de 9 anys.  Va néixer amb una cardiopatia congènita, per salvar la seva vida li han de fer un trasplantament a l’Hospital “Children’s Hospital Boston” (U.S.A) perquè aquest tipus de intervencions es molt perillós fer-les al nostre estat.

Hi ha una recicladora que li dóna 300€ per cada tona de taps. Des del centre us animem a fer petit gest: Col•laboreu amb la nostra recollida de taps de plàstics.

Si us solidaritzeu amb aquest cas, només cal que aneu portant taps de plàstics, de qualsevol mida, forma o color a l’escola, on farem la recollida i els farem arribar a la família d’Aitana.

Si voleu més informació podeu entrar a la següent pàgina web:

www.unasonrisaparaaitana.org

This entry was posted in Circulars on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Ajudem a Aitana

  1. laura

    Ja fa temps que recollim taps de plàstic per una nena de Constantí que necessita una cadira de rodes. Ara repartirem els taps per totes dues, clar que si!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *