Dia Internacional de les Llengües Maternes

En l’article Microsoft a l’escola comentavem que el 12 del mes passat una productora basca, contractada per aquesta empresa, havia estat a la nostra escola enregistrant un vídeo a proposta del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Avui, 21 de febrer, Dia Internacional de les Llengües Maternes, en una acte simultani arreu del món, es presenta juntament, amb d’altres, aquest vídeo:

 

 

L’experiència ha estat seleccionada com a exemple de millor pràctica al portal de la Generalitat de Catalunya.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

4 thoughts on “Dia Internacional de les Llengües Maternes

 1. Montserrat Estela

  Molt interessant veure com els nens i nenes de l’escola ens expliquen amb tanta propietat i facilitat de paraula -fins i tot no tenint el català com a llengua primera- com treballen amb el suport informàtic a l’aula.
  Enhorabona a tots els que ho heu fet possible i endavant amb la feina.
  Montserrat Estela Carreras

 2. Carme (Marc M)

  M’ha sorprès positivament veure aquesta exposició sobre el treball a l’escola amb català i amb els mitjans informàtics que disposeu, desconegut per a nosaltres, potser per què tenim encara els nens petits. Enhorabona per la feina feta. Carme Corbella Collazos

 3. Pingback: Escola Enric Grau Fontseré de Flix » Dia Internacional de les Llengües Maternes (II)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *