Projecte Interdisciplinari: Un altre món és possible!

Benvolgudes famílies,

 

Durant aquests dies de finals de gener i primers de febrer tota l’escola participarem junts del Projecte Interdisciplinari:

Un altre món es possible-Vivim les festes.

Aquest és un Projecte dedicat principalment a conviure i a aprendre de la convivència, gaudint de les festes i valorant les coses que ens envolten i que ens fan adonar-nos de la importància de fer activitats junts i saber-les apreciar.

Cada cicle arribarà amb activitats diferents a endinsar-se en una visió analítica del món que ens envolta. Els més petits conviuran des de la proximitat de les festes i els elements festius de Salou. Els més grans aniran més enllà en la visió del món que ens ha tocat viure i tots, petits i grans, valorarem la importància de la Pau en la celebració conjunta del DENIP (Dia Escolar de la no-violència i la Pau).

Desitgem que totes les activitats que en aquest tríptic es detallen deixin en cada un dels alumnes un solatge en la seva formació, que els faci sentir-se part important de la societat del segle XXI, que els ajudi a sentir-se implicats en millorar-la i els faci créixer com a persones.

 

Claustre Escola Europa

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *