SANT JORDI als grups de 3 ANYS

Hola Famílies!!

Aquí us deixem un recull breu de la nostra setmana de Sant Jordi!!moltissimes gràcies als participants, per venir en nom de tots i totes, i deleïtar-nos amb aquests fantàstics contes.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIMA´T . EL PARC DE CAN MORRAL

Hola Famílies!

A continuació us deixem un petit resum de l’activitat de Psicomotricitat en família que vam fer el passat 6 de març. Esperem que us agradi!
Gràcies per participar-hi!

” L’ acord ha de ser un plaer i no una obligació. És el plaer de ser acceptat. És l’ espai i el temps en comú: la vivència d’ allò “nostre” i del “nosaltres”, però potser de manera molt especial és el plaer del plaer de l’ altre…”

B. Aucouturier i A. Lapierre

Publicat dins de Cultura participativa, General, P3, Psicomotricitat | Deixa un comentari

ANIMA’T al Parc de la Vinya

Hola Famílies!

Us deixem a continuació un petit resum en forma de vídeo de l’activitat de Psico en família que vam fer fa unes setmanes. Esperem que el guardeu en un raconet del vostre cor, així com ho farem nosaltres, les mestres, i sobretot els vostres fills i filles!

Gràcies per participar-hi!

Publicat dins de Cultura participativa, Infantil, P3, Psicomotricitat, Sons i moviment | Deixa un comentari

El nou espai d’Animals!

Famílies!

Aquí us deixem un video-resum de com han treballat unes mares i uns pares en el nostre nou espai d’Animals. Gràcies a ells ha estat possible renovar-lo. Veure que les idees que sorgeixen es podeen fer realitet gràcies a vosaltres ens fa sentir molt orgulloses de formar part d’aquesta Communitat Educativa.

Gràcies per la implicació!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CAIXAFORUM

El divendres 8 de febrer els nens i nenes del Parc de Can Morral i del Parc de la Vinga vam fer la nostra primera sortida amb autocar. Vam anar al Caixaforum i ens ho vam passar d’allò més be!!
Aquí teniu un video resum!!!

Publicat dins de General, Sortida | Deixa un comentari