Bat Pat

Autor: Roberto Pavanello

Il·lustrador: Blasco Pisapia

Editorial: Estrella Polar

Resum:

Aquest conte va d’un ratpenar que es diu Bat Pat i se’n va de vacances amb una família. Com que allà no poden entrar animals, la Rebecca, que és la que cuida més al Bat Pat, l’amaga.                                                                                                                                     Quan se’n van a la piscina la Rebecca deixa Bat Par a la motxilla al canviador.                   Ell va sortir per ventilar-se una mica i va veure a dos nois que estaven prenen alguna cosa i el Bat Pat els va seguir.                                                                                                 Al vespre el ratpenat li va dir a la Rebecca, al Leo i al Martin, els germans de la Rebecca, havia vist aquells homes.                                                                                                         Aquells homes volien destrossar les termes però gràcies a ells les van salvar.                     La tieta els va veure amb el Bat Pati com van salvar les termes, a partir de llavors van posar una secció d’animals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *