ROVELLÓ

Autor: Josep Vallverdú

Il·Lustrador: Narmas

Lloc de publicació: Barberà del Vallès

Editorial: La Galera

Any de publicació: 2010

Resum: Una família va comprar un gos i quan estava al cotxe sol, va sortir per la finestra perseguint una papallona. Es va perdre pel bosc i va dormir en una cabanya. A mitja nit va vindre una rata i el gosset va lladrar per primera vegada. El va recollir un noi de 18 anys que es deia Llisot, i perquè va trobar un munt de rovellons, al gos va anomenar-lo “Rovelló”. Va portar-lo a casa i es va fer amic de dos gossos. Un dia va vindre el circ per la festa major i en Rovelló va voler sortir a l’escenari mentre feien una funció de gossos, i l’home dels gossos va veure que tothom aplaudia i se’l van emportar. Passats molts dies es va escapar. I al final…

Recomanació: M’ha agradat moltíssim, el recomano a thothom

Alexander Parramon Sierra 5èB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *