LA PRINCESA DELS CORALLS

Autora: Tea Stilton

Il·lustradora: Silvia Bigolin

Lloc publicació: Barcelona

Editorial: Planeta

Any: 2011

Gènere literari: Sèrie

Resum: El Rei Savi governava el Gran Regne i va fer una batalla on va adormir a tots els enemics amb la Cançó de la son. Aquesta cançó la va dividir en cinc estrofes,les quals les va confiar a les seves cinc filles. Ara,un desconegut es vol apoderar de la cançó i va pels cinc regnes en busca de les estrofes. Així podrà despertar als enemics del Rei Savi.

Recomanacions: Recomano aquest llibre i tots els de la mateixa sèrie, perquè he trobat que és una molt bona  estructura per a començar una sèrie. Cada llibre explica la història d’una de les cinc filles del Rei Savi. Aquesta és Kalea, la segona.

Rosa Lafita Niubó  5èA

Un comentari a “LA PRINCESA DELS CORALLS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *