Charles Darwin

RESUM

Nascut a començaments del segle XIX a Anglaterra, Charles Darwin va estar una figura clau en les ciències naturals. Des de petit, va mostrar un gran interès per la natura, i als vint-i-dos anys va emprendre un viatge científic a bord del Beagle, on va poder estudiar una infinitat d’éssers vius i fenòmens naturals. Les seves observacions el van portar a plantejar-se moltes preguntes sobre com i per què els éssers vius són com són. Va seguir investigant fins al final de la seva vida i també publicà nombroses obres de les seves observacions i conclusions. La seva teoria més important va ser la de l’evolució de LES espècies. Moltes de les seves idees xocaren amb les creences científiques i religioses del seu temps.

A finals del 1881 va sobreviure a un atac de cor, i va morir el 18 d’abril de 1882. El van enterrar a l’abadia de Westminster, entre tombes de reis, primer ministres i grans científics.

OPINIÓ

He trobat el llibre molt interessant i intrigant. La veritat és que Charles Darwin va ser un gran investigador i també un gran observador. Recomano el llibre a totes les persones a les quals els hi apassioni la naturalesa.

ANNA DOMÍNGUEZ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *