Gaudí

RESUM

Antoni Gaudí va néixer a Reus l’any 1852, i va morir a Barcelona el 1926. Les seves obres eren extraordinàries, perquè usava formes decoratives molt boniques i interessants. El temple famós de la Sagrada Família i l’ondulant casa Milà (coneguda també amb el nom de la Pedrera),són algunes de les obres més fotografiades en l’actualitat.

Gaudí, havia crescut en una família d’artesans dels metalls. Amb ferro, coure i altres materials fabricaven de forma manual olles, reixes, fanals, poms, etc. Antoni Gaudí va ser un gran arquitecte; en les seves obres i edificis utilitzava molts elements de la natura. A més a més de ser molt bo en arquitectura tenia molta cura amb la natura.

OPINIÓ

M’ha semblat un llibre força interessant, sobretot quan descriu les seves obres. Gaudí va ser un gran arquitecte i espero que aconseguim acabar el seu famós temple de La Sagrada Família.

ANNA DOMÍNGUEZ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *