la guerra i la pau

Resum.

Aquest llibre parla sobre la guerra i la pau.

En alguns països estan acostumats a fer guerra, la guerra és natural,algunes persones fan la guerra sense adonar-se’n;Les guerres també tenen lleis com ara quan un exèrcit alça les mans o fa voltejar una bandera blanca,l’exèrcit rival no pot atacar,és una norma que ningú la pot saltar. Però la guerra només es fa quan els dos exèrcits volen el mateix tros de terra o dir qui és el més fort.

Per l’altra banda ve la pau que simbolitza l’amistat i amor,

tothom troba que la pau ens tranquil·litza i ens dona temps per fer nous amics,la pau no és bona per la gent empipadora i li costa relacionar-se amb la pau i per això li posa difícil la vida. També hi ha uns policies que els anomenen “Força pública”.

Opinió personal.

Aquest llibre m’ha agradat molt però molt,perquè he descobert que sempre la guerra no es fa perquè si,i també la pau. Però hi ha una cosa que s’està acostant:La guerra!A Egipte ja s’acosta,també s’han produït moltes guerres al món real com la guerra de Jerusalem.

amina drizi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *