TROBADA ESPORTIVA

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El passat dissabte 21 de maig vam celebrar la cloenda esportiva de l’associació esportiva de la ZER a la plaça del nostre poble El Poal. En aquesta trobada van participar els/les alumnes de la ZER amb les seves famílies i també va estar oberta a tots/es els/les nens/es de la comarca.

Les activitats que vam realitzar van ser tirada de bitlles, cucanyes infantils i una master class de Zumba. Va ser una tarda molt entretinguda!

Volem agrair la seva participació i col·laboració a les monitores que van dirigir tots els jocs infantils, a la Gemma, una de les practicants de la nostra escola, per realitzar una master class de Zumba molt dinàmica i divertida per grans i petits, a tots els membres de l’associació esportiva i a tots/es els/les participants en aquesta jornada esportiva.

Aquí us deixem un recull de fotos i un vídeo-resum d’aquesta jornada. No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *