VIATGE FI DE CURS POST-OBLIGATÒRIA

Aquest matí, ben d’hora els alumnes de post-obligatòria han marxat de viatge Fi de Curs a Màlaga. El viatge, tot i l’incident d’un tren que ha descarrilat i ens ha allargat el viatge 2h hores, ha anat molt bé.
Aquí us deixem amb la notícia que sortia a TV3:

Retards de dues hores en els trens AVE pel descarrilament d’un tren
El descarrilament d’un tren a Calataiud provoca retards de dues hores a tots els trens AVE entre Madrid i Barcelona i amb parada a Lleida. En el moment de l’incident, circulaven per la línia 12 trens amb 3.000 passatgers.

Però perquè veieu que això no ens ha afectat en res, aquí teniu les primeres imatges del dia.

4 thoughts on “VIATGE FI DE CURS POST-OBLIGATÒRIA

 1. montse Quijo

  Estic molt contenta de veure que esteu tant bé. Disfruteu molt del viatge us ho mereixeu!!!!
  Petons
  Montse

 2. Anna i Montse

  Hola acabem de veure les fotos, esteu guapíssims. Estem amb l’Ernest veien les fotos,acabem de passar la llista del menjador.Prudens segueix fent fotos ,ens agrada molt fer el tafaner.petonets a tots que ho passeu molt bé!!!!!
  ERNEST, ANNA, MONTSE.

 3. anna

  Hola guapos i guapes!!!! Sembla que us ho passeu molt i molt be´. Nosaltres estem amb l´Ernest i li agrada molt mirar les fotos. Prudens penja-les cada dia que ens agrada molt fer el tafaner!!!!!!!!!
  Petons.
  Montse, Anna i Ernest

 4. Montse Anglada

  Hola a tots,vec que ho esteu passant super bé!!!! sembleu uns turistes autèntics…. l’Ernest,l’ Anna i jo us varem escriure un missatge el segon dia però no se com ho vàrem fer que no va arribar.Prudens ens agrada molt que possis fotos,així podem fer el tafaner.Us trobem a faltar a tots , molts petons i abraçades.Bon viatge de tornada.Fins demà .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *