Ens visiten els les alumnes de l’escola Lacustària de Llagostera

Els nens i nenes de 3r de Primària de l’escola Lacustària han vingut al CdA Empúries per a poder continuar aprenent sobre la vida dels grecs i dels romans, sobre el perquè van venir aquí, a Empúries, què significa aquest nom que ens van deixar, Emporion i com és que tenien un déu de la medicina, l’Asclepi o Esculapi com li deien els romans. 

A més també han pogut entendre que els nens i les nenes grecs i romans, malgrat visquessin fa tan de temps, eren molt semblants a ells i el que els agradava més de tot era el mateix, jugar!, per això també hem estat una estoneta jugant a jocs que els nostres avantpassats ja jugaven i que hem heretat.

Tots els alumnes abans de venir ja eren força experts perquè sabien un munt de coses sobre els grecs i els romans, moltes gràcies a les mestres per la feina tan ben feta. Esperem que la seva motivació continui i els animem a continuar aprenent i jugant…

…Alea iacta est!

Aquí us deixo una curiositat històrica, d’on ve l’expresió “alea iacta est!”  ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *