Amb l’Institut Rubió i Ors ens arriba la primavera.

Aquesta setmana passada ens han visitat els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Rubió i Ors. Amb ells vàrem treballar al Parc natural dels Aiguamolls de L’Empordà, a les ruïnes d’Empúries i al nucli medieval de Sant Martí d’Empúries.

Als aiguamolls vam tenir un temps excel·lent i vam constatar l’arribada de la primavera amb els primers cames-llargues i les primeres orenetes vulgars i orenetes cuablanca. Vam comptabilitzar 44 espècies diferents d’aus, però el que més recordaran els alumnes, sens dubte, va ser la visió de la magnífica daina blanca.

També vam poder parlar amb l’Àlex, un dels anelladors del camp, que ens va explicar què vol dir anellar, com es fa i el perquè i també ens va ensenyar un esparver que els alumnes van poder mirar en detall i alliberar-lo.

 

Us deixo aquí unes fotos per tal que  comproveu vosaltres mateixos que els aiguamolls de l’Empordà mai no deixaran de sorprendre’ns.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *