Cancun

Cancun és l’obra que es representa aquests dies al teatre Borràs, i és una creació del genial Jordi GALCERAN:

Els qui vam anar a la preestrena, vam gaudir del plaer de fer un col·loqui amb l’autor, el director i els quatre actors de l’obra. En GALCERAN va parlar de la importància de la posada en escena que és el 50% de l’èxit d’una funció, i va dir que els seus textos són textos teatrals, però no literaris (discrepo!). És cert, que la feina dels actors i del director és fonamental, i en aquest cas podem dir que és excel·lent; però també és cert que sense una bona història per explicar queden en res. I l’autor, és cert que escriu textos que funcionen molt en escena, però crec que el temps em donarà la raó i el convertirà en un dels grans dramaturgs de la nostra llengua. Felicitats a tots plegats per la feina ben feta, ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquesta estona.

One thought on “Cancun

  1. Jesús

    Una obra amable, amb algún toc “gamberro” per fer pujar el tó, i amb un gran repartiment que assegura, amb la solvència de Jordi Galceran, passar una estona força divertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *