El joc de l’àngel, Carlos RUIZ ZAFÓN

Un jove escriptor d’èxit rep l’encàrreg d’un misteriós editor per a fer un nou llibre. Aquest llibre pot fer-lo ric, però també pot portar el protagonista a perdre-ho tot. 

Aquest és l’argument de la segona part del que ha de ser, segons l’autor, una tetralogia… L’ombra del vent va ser la primera entrega d’aquesta sèrie i la veritat és que és una novel·la molt maca, que t’ensenya els racons i misteris de Barcelona.

El joc de l’àngel és un llibre que està molt ben escrit, i que bàsicament segueix la línia de l’anterior. Però en la trama, l’autor hi inclou certs aspectes “sobrenaturals” que fan que resulti més inverosímil. Tot hi això, manté el lector amb la intriga fins l’últim moment, i li descobreix com pot ser d’apassionant la vida d’un escriptor i quina és la importància dels llibres.

One thought on “El joc de l’àngel, Carlos RUIZ ZAFÓN

  1. Jesús

    Era molt difícil repetir l’impacte de L’ombra del vent, i certament no ho aconsegueix. Però també és una molt bona novel.la, amb un estil magnífic i una capacitat d’enganxar extraordinaria. Val la pena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *