Memòries d’Idhun II: Tríada, Laura GALLEGO GARCÍA

Aquesta és la segona part de la trilogia Memòries d’Idhun.

Jo tenia moltes ganes de llegir aquesta novel·la perquè la primera part, va ser molt entretinguda i em va deixar “a mitges2. Però en llegir aquesta 2a part, la veritat és que he quedat una mica decepcionada… La meva sensació és que tota l’estona passa el mateix, i al final tot es resol de manera precipitada en un capítol, això sí… deixant una porta oberta que incita a llegir l’últim llibre d’aquesta saga.

En fi, un aprovat justet.

One thought on “Memòries d’Idhun II: Tríada, Laura GALLEGO GARCÍA

  1. silvia

    Jo encara estic pel primer llibre i em dona la sensacio de que es un llibre molt bo.
    Aques llibre esta molt bé perque té lluita però te amor també i aixo es el que fa que tingui aques punt per ser un molt bo llibre.
    Dels llibres que me llegit, que no son pocs, jo el califico com al millor de tots, entre 8 i 10.
    Recumno a qui no se la llegit que provi de llegirso perque esta molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *