El noi del pijama de ratlles

Aquesta novel·la m’ha semblat un relat dolç i tendre del que va ser l’Holocaust nazi. La història ens la narra un espectador de primera fila, un nen que viu de prop tot el que està passant, però que no entèn res. El seu punt de vista és molt innocent i ens sorprèn sobretot perquè ell és fill d’un Commandant que treballa per un tal “Fúria”. Ara el seu pare té una nova missió, una missió molt important que fa que tota la família hagi de traslladar-se a “Out-with”.

Ens trobem davant un llibre de fàcil lectura, altament recomanable per a alumnes de 1r cicle, que només té un inconvenient: l’edició catalana està farcida de faltes d’ortografia, sintaxi… no entenc que avui dia es publiquin llibre en aquestes condicions!!!

One thought on “El noi del pijama de ratlles

  1. Jesús

    L’èxit d’aquesta novela només es pot entendre si pensem que ha servit per “redescubrir” l’Holocauste a una generació que el tenia oblidat o, senzillament, no el coneixia.
    L’argument és poc creïble, el desensallaç molt previsible i l’estil molt planer, per ser indulgent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *