Quin dia tan bèstia!, Mary RODGERS

Quin dia tan bèstia! és una novel·la que he treballat diverses vegades a l’aula i que acostuma a agradar molt als alumnes. És per aquest motiu que si sou professor/o professora de primer cicle de l’ESO us la recomano.

A més a més, hi ha una versió cinematogràfica de Freaky friday (que és el títol original) feta per la productora Walt Disney: Ponte en mi lugar. L’únic inconvenient és que de moment no es troba la traducció en català. La pel·ícula és relativament recent (2003) i apareix la Linsay Lohan, que és una actriu i cantant que està bastant de moda entre els joves.

Tot plegat fa que sigui un llibre interessant i atractiu. Si voleu saber que en pensen els alumnes només cal que consulteu els comentaris.

60 thoughts on “Quin dia tan bèstia!, Mary RODGERS

 1. Sandra Rodriguez i Victoria Sampedro

  El llibre explica la història d’una noia i d’una mare que es canvien els cosos i han de passar un dia fent l’una de l’altre.
  El personatge que més li ha agradat a la Sandra ha sigut l’Annabel, perquè li recorda a la seva germana i a mi el Cara De Mico perquè em recorda a la meva germana.
  La situació que més ens ha agradat ha sigut quan la mare va a parlar amb els professors i seu com els indis i en aixecar-se cau a terra i després es torna a aixecar.
  Nosaltres creiem que la pel·lícula és més divertida que el llibre i que té moltes diferències com per exemple: que l’Annabel a la pel·lícula té un grup de música i al llibre no.I també algunes semblances com per exemple :que el cosos canvien igual.
  La nostra puntuació és d’un quatre ja que el llibre és de riure i no ens ho ha fet passar bé.

 2. mercè toledano i pol sanchez

  Aquest llibre ens ha semblat molt divertit,encara que en algunes parts del llibre l’autora s’embolica bastant.El personatge que més ens ha agradat ha sigut l’Annabel en el cos de la mare.L’escena que més ens ha agradat ha estat la de l’entrevista a l’escola.La nostra valoració és d’un sis.La semblança és que en el llibre estan les amigues igual que a a pel·lícula.La diferència és que en la pel·lícula hi ha més personatges.

 3. Nacho Iacovino i Ferran Lucas

  M’ha agradat aquest llibre.

  Es molt entretingut i et rius MOLT.

  T’ho passes molt bé llegint-ho amb els companys.

  El capítol de la rentadora es molt divertit, perquè m’agrada la conversació amb el tècnic.

  Nota: 7! Algunes parts molt pesades 🙁

  El llibre es sembla a la pel·lícula en algunes coses, com que l’Annabel es baralla amb el seu germà. Pero es diferència en què la mare a el llibre no treballa.

 4. mÄrCbÄuTiStÄ & fËlÏxCiSa

  El libre no ens ha agradat perquè no tenia emoció. Era molt avorrit. El capitol que menys ens ha agradat ha sigut el de la mare que anava amb les ampolles d’alcohol.
  El personatge que més ens ha agradat ha sigut en Cara De Mico i el que menys en Boris.

  La nota que li posariem seria un 4,5

 5. Cristina Romero-Andrea Romaní

  L’Annabel és una noia molt descuidada, amb mal caràcter… Un dia quan es lleva s’adona que està dins del cos de la seva mare. Després a la nit es torna a convertir en Annabel però en una Annabel nova, més maca, sense ferros a les dents…, i tot gràcies a la seva mare.
  El llibre és divertit i interessant, però creiem que també t’ensenya a saber, que ni la teva vida ni la de la teva mare, en aquest cas, són fàcils.
  El personatge que més ens ha agradat, és en Ben (cara de mico), que tot i que sempre es carrega les culpes de l’Annabel i sempre s’estiguin barallant, ell s’estima molt a la seva germana.
  Nosaltres el puntuem amb un 7.5, perquè creiem que és un llibre molt divertir i pensat per a la nostra edat, però algunes escenes són una mica avorrides i amb massa detalls.
  La pel·lícula “Ponte en mi lugar”, és molt divertida, tot i que té moltes semblances hi a l’hora diferències amb el llibre, per exemple:a la pel·lícula l’Annabel toca en grup de música i en el llibre no,i el pare en la pel·lícula està mort i en el llibre no, etc. En canvi, en Ben tant en el llibre, com en la pel·lícula, té sempre el mateix caràcter.

 6. brigit roca i mar rios

  Aquest llibre tracta d’una noia que un matí es desperta i s’adona que s’ha convertit en la seva mare , a la mare (Ellen) li passa el mateix es converteix en la seva filla (Annabel),degut a aquest fet , els hi passen un seguit de complicacions.El personatge que més ens agrada és en Ben perquè es fica en molts embolics,és divertit,graciós i com és petit és el que fa més gràcia.La situació que més ens agrada és quan la mare es troba en la reunió de les notes de l’Annabel.La nota que li posaríem és un 8 perquè és un llibre molt divertit i entretingut.La semblança que hi ha entre la pel.lícula i el llibre és que s’intercanvien els cosos iguals i la diferència és que el pare a la pel.lícula no està casat amb la mare i al llibre sí.

 7. guillem

  Aquest llibre ha sigut
  -divertit
  -original
  -i poc creïble,pero ha estat molt bé
  el final podria ser un somni,però ja esta bé
  així.Alguns personatges eren divertits:
  cara mico i la mare i atres no tant però és
  un llibre per llegir-se´l.
  8´5 és la puntuació que li posaria

 8. Anooooonim

  Vida de Mery roger

  *Es una noya mol maca
  simpatica que a escrit aquesta novella

  per a nosaltres
  la eso

  es mol llestta sii si si

 9. animsay

  je je si si molt bé pero jo que faig 1er d’eso i el nostre professor ens el ha fet llegir, que per cert està molt bé vull felicitar a l’autora, dons també he vist friky friday a la classe d’anglès, trobo molta diferència entre la pel·licula i el llibre.
  Que quedi clar que man agradat les dues coses!!
  et felicito mary

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *