Divendres 16 de novembre

Benvolgudes famílies:

Avui dijous 15 de novembre de 2018, hem viscut una situació extraordinària. La riera del costat del centre s’ha desbordat i ens ha inundat la planta baixa de l’edifici. Davant d’aquesta situació i seguint les instruccions del Departament, hem contactat amb vosaltres per tal que poguéssiu passar a recollir els vostres fills/es. Us agraïm la col·laboració i comprensió. MOLTES GRÀCIES!

Tanmateix, us informem que demà NO pot haver classes lectives per a l’alumnat del centre. L’escola s’obrirà a les  9h del matí per tal que el professorat pugui dedicar-se a endreçar i organitzar les zones afectades per la inundació. Es preveu que el proper dilluns 19 de novembre l’escola torni a funcionar amb normalitat. Us mantindrem informats.

Per a aquelles famílies que tingueu la necessitat de portar els vostres fills/es, us informem que l’alumnat serà atès. Us demanem la màxima col·laboració davant d’aquesta situació excepcional.

RECORDEU: demà divendres 16 de novembre NO hi haurà ni servei d’acollida, ni activitats extraescolars, ni classes lectives.

De nou, agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Rebeu una cordial salutació,

L’equip directiu