El nostre mural

Juditdluna ha acabat el mural de la nostra escola.

El resultat és molt bonic i divertit, volem agraïr a la Judit la seva professionalitat, creativitat i sensibilitat per fer un dibuix que ens defineix com a escola.

Gràcies, Judit!

[youtube]https://youtu.be/F-hkLW531FA[/youtube]

CARNESTOLTES 2019 AL CAMPDERRÓS!

Benvolgudes famílies,

La festa del Carnestoltes ja s’ha acabat. Amb una mica de pena, avui ens hem acomiadat  de la reina Carnestoltes, a l’hora del seu judici, que s’ha celebrat al gimnàs.

Tot va començar fa més d’una setmana, amb  l’arribada a l’escola de la reina Carnestoltes, quan els delegats de cada classe ens varen llegir el pregó i ens  van informar de les diferents ordres que havíem de complir.

Aquest curs, és una data molt especial, ja que l’escola celebra el seu 10è aniversari.  I per aquest motiu, el tema d’enguany del Carnestoltes, ha sigut un passeig per la història de la nostra escola, per tots els contes que hem pogut treballar cada any, com a eix transversal.

Després d’una setmana de realització de tallers intercicles, relacionats amb el tema de l’eix transversal de l’escola (els contes del Campderrós), de confecció de disfresses, de la festa de Carnaval i d’altres activitats, us podem deixar aquí l’enllaç de fotografies que us mostren tot el que hem realitzat i del que hem pogut gaudir. Desitgem que us agradi.

Rebuda del Rei Carnestoltes

TALLERS EDUCACIÓ INFANTIL

TALLERS CICLE INICIAL

Tallers Cicle Mig

Tallers Cicle Superior

Festa de Carnaval

Judici del Rei Carnestoltes

Vídeos de la festa de Carnaval

 

Equip de mestres.

 

 

P4 i P5 a la Fundació Tàpies

Els nens i nenes de la classe de les orques i els tiranosaures hem  anat a la fundació Tàpies a Barcelona!

Només baixar de l’autobús… boca oberta, ulls mirant amunt i dits ben estirats! Sabeu perquè? Perquè només baixar de l’autobús, van veure l’escultura “núvol i cadira” que corona l’edifici!

Després de l’esmorzar, hem entrat a la fundació i hem començat veient l’obra del “mitjó” a la terrassa. Després, hem gaudit i participat molt atents , de les explicacions de la vida i obres de l’Antòni Tàpies.

Abans d’acabar,  allà mateix, a terra com en Tàpies, hem pogut treure els artistes que som i fer una petita obra d’art.

No podem plasmar les emocions i comentaris 100% encertats dels vostres fills/es,però sí deixar-vos una petita mostra de les imatges…

https://photos.app.goo.gl/T7oAojLSjmTLZaKg6

 

Taller dels petits animalons a 3r

Avui dijous 31 de gener hem participat en un taller de petits animalons a les aules de 3r on ens han explicat moltes coses interessants i, a més, hem vist i tocat alguns d’aquests animalons. A més dels mamífers, també hem parlat dels rèptils i les aus. Ha estat molt emocionant i ens ha agradat moltíssim!!!

Aquí us deixem unes quantes fotos perquè ho pogueu veure!!!

Taller de petits animalons

Cicle Mitjà a l’Auditori

Avui Cicle Mitjà ha anat a l’Auditori de Barcelona a escoltar l’audició “Händel&Friends”, un espectacle audiovisual en el que han gaudit de la sonoritat dels instruments propis del Barroc : violins, viola de gamba, clavicèmbal i la veu de baríton en les peces d’òpera.

Hem descobert grans compositors com Händel, Monteverdi, Bach i Vivaldi.

Els nens han gaudit de l’espectacle i tot seguit han visitat el parc Can Mercader de Cornellà on han dinat i jugat amb els seus companys.

Fotos cicle mitjà a l’Auditori