Recepta Crêpes

Ingredients Per a 8 crêpes:

– 250 g de farina

– 4 ous

– 1/2 litre de llet sencera

– 50 g de mantega

– 10 g de sucre

– 1 pessic de sal

Com fer creps

Tirem la farina en una font i afegim poc a poc, amb la batedora de varetes, la llet, els ous, la sal i el sucre. La massa ha de quedar llisa però no espessa.

La deixem reposar 5 minuts i, a continuació untem una paella mitjana amb la mantega i esperem que s’escalfi a foc mitjà. Per fer la primera crep fem un cullerot soper, dels de sopa, i la repartim perquè ocupi tota la base de la paella.

Un cop daurada com 1 minut a foc suau la capa de sota de la crep la enlairem amb ajuda d’una espàtula i li donem la volta per daurar l’altra cara.

Hem de repetir l’operació de greixar amb mantega la paella amb cada crep.

Consells de presentació: les creps salades van bé amb amanida, formatge, carn amb salsa o verdura. Les creps dolços amb xocolata, melmelada o nata.

Bianca Stefanescu i Ivan Lozano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *