CUPCAKES

Ingredients
Per als cupcakes:
· 2 ous
· 140g de sucre
· 115g de farina
· 120g de mantega
· 2 culleradetes i mitja de cacau en pols sense sucre
· 1culleradeta de llevat químic (tipus Royal)
· 1 culleradeta d’extracte de vainilla
· 60 – 70ml de llet
Per a la cobertura crema:
· 250 gr. de mantega a temperatura ambient
· 450 gr. de sucre glass
· 1 culleradeta d’extracte de vainilla
· 6 cullerades de llet (o nata líquida)
· Colorant alimentari (opcional)
· Detallets comestibles….tots els que vulgueu

Utensilis
Batedora de varetes
Elaboració
-Escalfarem el forn a 160º.
-Prepararem els papers del cupcakes.
-Barrejarem la llet amb l’extracte de vainilla.
-En un bol barrejarem el cacau, la farina i el llevat.
-Amb la batedora (varetes) barrejarem el sucre amb la mantega fins aconseguir una pasta cremosa.
-Afegirem els ous un a un.
-Afegirem la meitat de la barreja de la farina,cacau i llevat fins que sigui ben incorporada i després posarem l’altra meitat.
-Repartirem la barreja resultant als motlles de paper només 2/3 parts.
-Fornejarem els cupcakes uns 20-22 minuts fins que al punxar-los amb un punxó aquest surti net.-
Esperarem 5 minuts a que es temperin i després els traurem per que acabin de refredar-se a una reixeta de cuina.
Per preparar la cobertura crema:
Posarem tots els ingredients al bol de la batedora i barregem durant 4 minuts.
Es pot separar la pasta per parts i afegir diferents colorants per decorar.
Amb una màniga pastissera els decorarem amb imaginació.

imagesimages1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *