L’Antàrtida al vestíbul de les Acàcies!!

Aquesta setmana de carnaval, l’Antàrtida i els pingüins han arribat al vestíbul de la nostra escola.  Sabeu per què?,  perquè  ens ha tocat a la classe de P3 A “Els pingüins” decorar el vestíbul de l’edifici de primària. Com som uns experts en fer pingüins de paper, perquè vam aprendre fent el pingüí gran de la nostra porta, ens ha resultat fàcil preparar el mural.

Hem hagut de fer molta feina i durant la setmana anterior hem confegit per grups cooperatius pingüins grans i petits. Quan ja estaven llestos hem mirat a l’ordinador com és el paisatge de l’Antàrtida i hem creat el nostre, amb diferents tipus de papers: blau, blanc i transparent. Després hem enganxat els pingüins, cada un on ha volgut.  Ens ha quedat xulíssim i estem molt contents de la nostra feina!

Si voleu veure com hem fet  el mural i com ha quedat aquí us deixem un petit vídeo, mireu, mireu!!

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *