BON ESTIU!

Hola famílies, 

Hem acabat el curs de P3! Prova superada!!

Tot i que ha sigut un any difícil i diferent per a tots/es, els nens/es ho han fet de 10, els campions del curs han sigut ells/es.

A les mestres ja només ens queda agrair-vos  la vostra col·laboració, i als vostres fills/es la boníssima  adaptació a totes les situacions, ens ho han posat molt fàcil, són genials!!

Bon estiu famílies!!!!  Fins aviat!!

L’equip de mestres de P3

 

 

 

Grups Cooperatius 2n quadrimestre

Hola famílies.

Els vostres fills/es ja són tots/es uns experts en fer feines en grup cooperatiu. Han après a ajudar-se, a respectar el torn, a fer una tasca tots junts…

Ha estat un profitós aprenentatge amb el que han gaudit molt. Esperem que vosaltres també passeu una bona estona amb ells/es mirant les fotos! Deixeu que us expliquin!!!

FOTOS P3 A

FOTOS P3 B

Protagonistes de juny

Últim mes de curs i últims protagonistes:  el Miquel i el Muhammad, que també han estat genials i dels quals hem après moltes coses interessants!

Infants i mestres de P3 hem gaudit mot d’aquesta activitat i esperem que vosaltres famílies també. Amb ella tots i totes ens hem pogut conèixer una mica més i millor.

Aquí us deixem les fotos, que com sempre podreu veure clicant sobre la imatge.

Racons de Treball en el 2n quadrimestre

P3 acaba famílies!!

I amb el curs acabem els racons de treball que han realitzat els vostres fills/es.

Han après continguts de matemàtiques, lecto-escriptura , medi, llenguatge plàstic… en tasques i amb materials diversos, i tot de forma manipulativa.

Aquí teniu un recull de fotos de com les han fet!!

FOTOS P3 A RACONS

FOTOS P3B RACONS

Protagonistes de maig

Voleu conèixer els protagonistes del mes de maig?

Doncs aquí els teniu: l’Adam, la Valeria i el Juan Antonio han estat els protagonistes de P3A i el Karim, l’Abdula i la Chen Chen els protagonistes de P3B.

Com sempre hem passat una bona estona escoltant les seves explicacions sobre la seva família, els seus gustos, les coses que les agraden…

Aquí teniu un petit recull de fotos. Mireu, mireu que contents estan!!!

cliqueu sobre la imatge per veure les fotos

Excursió a la granja Can Plana

Hola famílies!!!

El dimecres 12 de maig va ser un dia molt especial pels vostres fills/es, s’ho van passar pipa a la Granja Can Plana!!!!

Van pujar en carro, van raspallar rucs, van donar menjar a les gallines, van conèixer  la vaca Rosita,  van acaronar xais, cabretes, gallines, gatets…van jugar per la muntanya tot el dia sense parar!!!

Ara prepareu-vos per gaudir de totes aquestes fotos tan boniques!!!

Fina i Mercè.

 

 

FOTOS P3A LA GRANJA

FOTOS P3B LA GRANJA

 

THE FARM

 

Hello everyone! 

Aquesta setmana els nens i nenes de P3 hem gaudit de l’obra de teatre The Farm,  de la companyia de teatre IPA Productions. Vam conèixer l’Old Macdonald i els seus animals de la granja! Ens ho vam passar molt bé!

Aquí teniu un recull de fotos