El dia de la pau

L’última setmana de gener hem dut a terme diferents activitats relacionades amb el dia de la no violència i la pau, que han finalitzat amb la passejada per  l’exposició  de l’escola ”L’Art de la Pau”. 

La primera activitat que nosaltres hem fet ha estat una petita conversa per saber que entenien per “pau” . Les respostes que els infants han donat han estat relacionades amb “jugar junts i cuidar-nos, ajudar-nos, compartir, estar feliços, no barallar-nos, ballar”…

Relacionant les seves respostes de la pau amb el món de l’art,  les mestres de P3 vam decidir presentar-los l’escultura de Keith Haring “Tres figures de ball” com a motivació i proposta  per confegir la nostra  escultura. La idea ens va agradar a tots i per equips cooperatius, vam pintar cada equip una figura d’un color diferent. Després les vam ajuntar per donar forma a la nostra escultura “Juguem i ballem per la pau”.  I és que jugar i ballar és el que més ens agrada, i quan ho fem junts estem contents i estem en pau.

També vam visionar i explicar contes i curts relacionats amb la pau i l’amistat.

Mireu, mireu les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *