Activitat 3 -Treballem el Nadal

Aquesta és una presentació on es mostren algunes de les activitats que podem fer durant tot el mes de desembre per treballar el Nadal (2 o 3 setmanes):

-El calendari de l’Advent, donant a conèixer cada dia alguna tradició o costum que fa referència al Nadal, això ajudarà als nens i nenes a conèixer millor alguns aspectes de la nostra cultura.
-Aprendre algunes cançons típiques del Nadal com “Serra que serra”, “Fanalet de Nadal”, “A Betlem me’n vull anar”…
-Fer alguna manualitat. Aquí teniu alguns exemples: podem fer fanalets per després cantar la cançó “Fanalet de Nadal”, guarniments per l’arbre de Nadal amb fang blanc, que després pintarem, i diferents motlles, un arbre de Nadal decoratiu fet de cartolina i plastilina, i amb una base d’un CD per posar sobre una superfície plana.
-Aprendre algun poema de Nadal.
-Anar a buscar el tió en un parc o bosc que estigui prop de la nostra escola.
-Aprofitar l’Advent per treballar alguns valors, emocions i sentiments.

Les manualitats es poden fer treballant amb la meitat del grup per poder atendre les necessitats que tingui cada infant a l’hora de fer aquesta tasca d’una forma més individualitzada.
Les altres activitats es poden fer amb tot el grup-classe, i en aquells nens o nenes que tenen més dificultats se’ls pot reforçar més el poema o la cançó i treballar-los amb un grup més petit.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *