Projecte del bloc de pràctiques

LES FESTES A L’ESCOLA és el tema que uneix les activitats que surten en aquest bloc i que van encaminades a confeccionar el projecte del bloc de pràctiques del curs DEI2. Com que no he volgut eliminar totes les experiències que havia posat en aquest bloc he numerat de l’1 al 6 les activitats que he volgut utilitzar pel projecte, espero que us agradin.

He intentat fer una mostra de les festes populars que treballem a l’escola al llarg del curs, incloent-hi la Festa Major que celebrem a l’escola on treballo i que per nosaltres té molta importància donat que fa referència als noms que tenen les nostres classes d’educació infantil (nans, bastoners, correfocs, dracs, gegants i castellers). Les activitats que aquí es mostren estan pensades per P-4 tot i què algunes també estan adaptades i es poden fer a P-5.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *