Activitat 4 -S’acosta el Carnestoltes

A la classe estem treballat el conte del Flautista d’Hamelín ja que aquesta serà el tema per la nostra disfressa de Carnaval. Primer utilitzarem el conte de la prestatgeria que hem confeccionat per aquesta ocasió, on es representen diferents seqüències del conte. Després ens assegurem la comprensió del conte tornant-lo a explicar amb alguns errors que els nens i nenes segur que ens corregiran, comentar quins personatges surten, què fan, treballar l’honestedat (en alguna tutoria ens pot servir aquest valor per fer una reflexió). Farem la representació teatral d’aquesta història amb els nens i nenes de la classe.
El conte el treballarem durant dues setmanes: l’anterior i la mateixa setmana de Carnaval.

La comprensió d’aquesta història la podem reforçar a través d’aquest vídeo d’Una mà de contes:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *