JORNADES CULTURALS. L’ALIMENTACIÓ

Els dies 6, 7 i 8 de març van fer les jornades culturals que parlaven sobre l´alimentació. Teníem unes mascotes que es deien: BROC i NAGA

El dia 6 de març vam obrir les portes vestits de cuiners i vam dir l´eslògan: ´´fruita, llegum i verdura, llarga vida assegura´´. Després vam veure un vídeo que es deia ´´Nutrició: buscant l´equilibri´´. Vam fer un recital poètic 5èA, 5èB, 6èA i 6èB, i després a 6è els hi van donar caramels i ens van donar també a nosaltres. Després del menjador vam fer una gincama .

El dia 7 de març a primera hora del matí vam fer tallers. Un era el de la Teresa, que havíem de construir una piràmide de l´alimentació. Després del pati vam veure in vídeo. A la tarda vam fer “rol playing”, on la Laia ens donava una frase i la havíem de representar amb parelles.

El dia 8 de març, l´últim dia al matí, vam veure un vídeo de la diabetis. Després del pati vam fer un dibuix amb imatges d’aliments de revistes que vam portar de casa, l’activitat es deia “L’art i l’alimentació”. Després del menjador vam fer un ball que es diu “m´agrada l´esport” i ens van donar pa de pagès amb oli , cacao i sucre per berenar com es berenava abans.

IRENE COTERON
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *