El Surotap

COM CONFEGIR UN PLAFÓ DE SURO


El Surotap és un suro  reciclat que es  fa  amb: tap  de suro,  cola de fuster ràpida i blanca,  cartró de capsa d´embalar, tessa o més  taps de suro, puntes, colors tallats per la meitat. Si vols, pintura,  pinzells i un ganivet.
 
Per començar, agafeu el cartró de la capsa d´embalar i el retalleu a la mida que volgueu, per  fer  la base  del plafó.  Retalleu  unes quantes tires de cartró per fer el marc. Enganxeu amb la cola blanca ràpida de fuster  les   tires  entre   elles  pel voltant   del  plafó, tantes   com volgueu  per   fer  gruixut  el  marc.   Pinteu  el  marc  amb  pintura  i pinzells  o  amb  colors  i  feu el  dibuix  al  marc  com més us agradi. Emboliqueu una punta  amb  tessa  fins   que  us sembli convenient i la pinteu amb pintura o colors o talleu un quart de tap de suro, li feu un forat i ho enganxeu amb cola blanca  ràpida  de fuster.Agafeu tres taps de suro o els que volgueu, li feu un forat  per el costat per tal de que vagi de dalt a baix, i a l´altre costat, el talleu recte amb una mica de pendent  i l´enganxeu en  el marc  del Surotap per posar les xinxetes.
 
I ja teniu el Surotap per posar papers . . . Vigileu  que  no se us  mulli perquè sinó se us trencarà tot, i també heu de tenir cura  de no  forçar molt perquè es pot arrencar.
Proposta trobada a la revista Cavall Fort.

 

 

2 respostes a El Surotap

  1. Alexis diu:

    Molt bona idea! Així a casa et pots entretenir fent això. Ja hem trobat un altre passatemps!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *