Un món efímer

Tothom sap que el món s’acabarà algun dia. El que tothom dubta es… Per què? Efímer vol dir “que algun dia s’acaba”, una flor es efímera, algun dia s’acaba morint i desapareix. Tot, absolutament tot, es efímer, res es etern. Si el món també es efímer, per què s’acabaria?

Sobretot per causes humanes; avui en dia la humanitat està esgotant els recursos naturals del planeta més ràpid del que la naturalesa va tardar en crear-los, provocant contaminació i danys irreparables.
La causa més coneguda es l’escalfament global provocat pel diòxid de carboni atmosfèric que priva que els rajos solars surtin de l’atmosfera provocant que el planeta s’escalfi en excés, provocant danys com la desertització i el desglaç.

Altres causes són produïdes per perills de l’espai. Un són els meteorits de gran tamany. Altre es la gran inflació que experimentarà el sol cap al seu fi i que empassarà els planetes més propers. Abans citàvem els meteorits,ara es semblant però molt més gros; la nostra galàxia, la Via Lacteà colisionarà contra la seva veïna Andrómeda provocant desastres inevitables.

No cal alarmar-se davant dels desastres inevitables ja que passaran desprès del transcurs de molts milions d’anys, i els altres, certament, son evitables.

Galahad Fernandes

Una resposta a Un món efímer

  1. Puiggraciós diu:

    Per als que no coneixeu al Galahad podeu pensar que aquest text no l’ha fet ell, però els que el coneixem sabem que segurament l’ha fet ell sense cap ajuda …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *