Ideas to stop pollution!

Bon dia famílies!

En el projecte d’anglès habitats&ecosystems, hem pogut aprendre molt sobre els ecosistemes, els èssers vius i la nostra petjada en el medi que ens envolta, que està éssent molt negativa…

És un tema que ens preocupa molt i hem decidit fer un vídeo amb idees pràctiques sobre com poder millorar aquest problema!

Aquí el podeu veure: https://photos.app.goo.gl/k8UokqDrBeyp7q6i9

I segur que hi ha moltes més! Cada acció és important! T’uneixes a la nostra lluita contra el canvi climàtic?

Les classes de 5è

Aula d’acollida: un espai d’aprenentatge i de caliu!

Bon dia famílies!

Durant aquest trimestre, a la nostra escola s’ha engegat l’aula d’acollida destinada als alumnes nouvinguts i nouvingudes de 3r a 6è de Primària.

A través de jocs, dinàmiques, cançons i balls, teatre, lectures, converses, presentacions orals…tots ells i elles estan fent un gran progrés a l’hora de comunicar-se en llengua catalana i trobar el seu lloc dins de la nostra escola, una escola que acull, que estima a tothom, que abraça la diferència cultural.

Els i les alumnes han pogut gaudir d’aquest espai i han treballat de valent, amb molta il·lusió i alegria, per millorar cada dia amb més seguretat i confiança.

En aquest link veure algun exemple de la feina que s’està fent…https://photos.app.goo.gl/PxNnq8nKTjdEg5zX6

 

Felicitats i a seguir aprenent cada dia!

 

 

Maquetes elèctriques de l’espai!

Bon dia a tothom!!

Fa uns dies alguns i algunes de vosaltres vau poder apreciar en directe el treball dels i les alumnes de 5è que han realitzat unes magnífiques maquetes!

Aprofitant la Setmana Cultural i el tema del projecte d’enguany, l’espai, vam poder aprendre una mica més sobre l’espai i alhora vam posar en pràctica el tema de l’electricitat que havíem estat treballant des de l’assignatura de science. 

Per les famílies que no vau poder venir a les portes obertes…aquí teniu unes fotografies dels resultats…i també un petit recull sobre el procés de tota la feina feta!

Podeu veure més fotografies en aquest enllaç: https://photos.app.goo.gl/RHGg9mnWF7jyrkg69

Cada grup cooperatiu de cada classe va representar un concepte relacionat amb el projecte interdisciplinar (eclipsi solar o lunar, estacions, el dia i la nit, el sistema solar i les constel·lacions). Aquest treball va suposar que el grup prengués decisions sobre el disseny de la maqueta, els materials que necessitaven, la cerca d’informació sobre el tema, la distribució de tasques durant la seva elaboració…

Ha estat un treball que ens ha portat molts aprenentatges a tots i a totes i que mereix una gran felicitació a tots i a totes!

Una abraçada forta!

Alumnes de 5èA i 5èB

 

 

 

 

Setmana cultural i Carnaval

Aquí tenim unes quantes fotos dels tallers i activitats  de la SETMANA CULTURAL!

Ha estat una setmana molt variada i tot ha estat molt bé!

Taller d’escola: Clauers (5è A)

Taller d’escola: Clauers (5è B)

Robòtica (5è B)

Planetarium (5è B)

Taller: Fases de la lluna amb “oreos” (5è A)

Tallers: Fases de la lluna amb “oreos” (5è B)

Taller: Fem un Lapbook (5è A)

Taller: Fem un Lapbook (5è B)

Tarda de Carnaval!!