PRIMER PREMI AL MOBILE LEARNING AWARDS

De nou hem aconseguit un altre premi a l’ @escolacollaso, aquest cop el Mobile Larning Awards pel projecte educatiu amb les tablets: 7 x Tablet.

Els reconeixements sempre van bé, i no cal dir que l’ajut econòmic que representen amb una escola com la nostra, i més amb la que està caient, ens va que ni pintat. Però si hi ha una cosa que per nosaltres és important, que ens fa que intentem presentar-nos a actes com aquest, és el fet que els nens i nenes ho puguin veure i viure. Perquè si parlem de reconeixements és reconeixement a una manera de treballar, a un compromís per  aprendre, a un voler implicar-se en la recerca, en el descobrir, en el pensar…. en definitiva, en l’escola com a comunitat d’aprenentatge i de convivència.

I creieu-me si dic que el fet que se’ls reconegui que treballen bé, i que fins i tot són model, pel nostre alumnat  és molt important. Que siguin conscients que formen part d’una possibilitat de canvi, en el seu cas l’educació, i que per això són valorats, segur, ben segur, que a part de pujar l’autoestima, els dóna força per poder canviar el que  cal canviar del seu entorn.

Hi ha gent que ens felicita per la feina que fem , i és evident que les mestres hi som, però sense els nens i nenes això no seria possible, sense les seves ganes i compromís no podríem treballar. Per tant el nostre reconeixement a l’alumnat de 6è de l’ Escola Collaso, esperem que no canviïn mai la mirada que tenen sobre l’escola!

Esperem que aquest premi els ajudi a confiar ells mateixos. De cara a nosaltres, el professorat, és una mostra més que cal continuar creient en el nostre alumnat.

 

Presentació del projecte guanyador: 7 x Tablet

 

Notícies de l’acte:

Relació dels premiats

Els Mobile Learning Awards premien setze iniciatives tecnològiques de centres educatius d’arreu del país

Les escoles Escola Collasso i Gil i El Sagrer, premiades al Mobile Learning Awards

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *