La WebQuest es consolida com una metodologia competencial

Notícia publicada per Carme Barba al portal de webquestcat:

La WebQuest es consolida com una metodologia competencial

La Consellera d’Ensenyament va presentar el dia 16 d’aquest mes  els documents per al desplegament i concreció de les competències bàsiques de l’àmbit lingüístic i de matemàtiques, podeu veure el vídeo de l’acte (*).

Breu resum:  La Consellera  va presentar aquests documents  com un pas molt important per situar el nostre sistema educatiu a nivell europeu, un material que  ens ajudarà a harmonitzar el nostre currículum en el marc europeu en les mateixes condicions que els altres països capdavanters.
Aquest concepte de competències  ja s’ha estès a Catalunya molt  i ja estem dins el corrent internacional, però fins ara es deixava al centre la seva integració . El material presentat és coherent amb aquesta integració i respecte el currículum tenint PISA com a referència.
Al final de l’acte es van presentar alguns exemples d’activitats adients per desenvolupar les competències a l’aula que  es poden trobar a l’aplicatiu ARC
El diari ARA es va fer ressò d’aquest acte amb un article molt interessant titulat Rigau proposa una revolució en els mètodes(***) en el qual posava un exemple de WebQuest com a bona  proposta didàctica.
Aquest exemple és la WebQuest Canta i Explica de les nostres companyes Anna Pérez i Núria Cervera, creadores de moltes i molt bones WebQuest.
(**)DOCUMENTS: AQUÍ
(***)LA NOTÍCIA AL DIARI  ARA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *