Nous programes de Ràdio a l'escola

A l’acabar el passat trimestre vam acabar també els programes que els alumnes de 5è van estar preparant durant uns mesos.
El penúltim dia el vam dedicar a gravar i com sempre t’adones, que 5 minuts de programa equival a molts mesos de feina. El temps mai correspon a la realitat: els processos que els nens i nenes han fet, el aprendre a posar-se d’acord perquè tot el grup ha de fer el programa, aprendre a ajudar-se els uns als altres ja que no tothom té el mateix nivell (barregem nens i nenes d’acollida amb nens i nenes que ja porten un temps a l’escola), aprendre a fer l’assaig, aprendre a parlar davant un micro, aprendre a escriure un guió….són moltes coses les que els nens i nenes han après i no correspon, de cap de les maneres, a 5 minuts de programa, però quins 5 minuts!

Resumiria l’aprenentatge dels nostres alumnes amb un de molt important: Aprendre a gaudir treballant. És quan els nens i nenes s’impliquen amb allò que estan fent que s’ho fan seu, i creieu-me, quan s’ho fan seu aprenen.

Deixo aquí aquesta activitat que forma part del projecte de Ràdio Collaso:

Programa de notícies

Programa de cinema

Programa musical

Programa de contes

Programa d’esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *