TREBALLANT AMB L'EDUWIKI

A l’escola estem treballant amb els nens i nenes la història de l’escola a partir d’una webgimcana.

Una de les proves era investigar sobre la persona que porta el nom de la nostra escola i fer una entrada a l’eduwiki. La resposta dels nens i nenes ha estat impressionant, tant pel procés de treball com el moment de veure el resultat i ser conscients de la feina feta. Es van adonar que a l’aprendre són capaços d’explicar, i per tant, poden ensenyar a altres.

L’entrada és Collaso i Gil, Josep.

Per altra banda durant aquests mesos d’octubre i novembre l’eduwiki planteja treballar el tema de l’univers tot fent servir el viquiatles i les línies del temps… us animeu?

2 comentaris a “TREBALLANT AMB L'EDUWIKI

 1. Hola Anna,
  He vist l’activitat sobre l’univers que proposes a l’EduWiki. M’agradaria posar un link a la xarxa d’Escoles Amigues (on de moment participem 4 escoles) i a veure si algú s’anima a treballar aquest tema. Jo, el puc treballar amb els meus alumnes a les dates especificades.
  Escoles Amigues:
  http://escolesamigues.spruz.com/
  Salutacions,
  Felissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *