Eduwiki i les línies del temps

A l’eduwiki estem preparant propostes curriculars on poder utilitzar la línia del temps.

En aqiuest sentit un dels recursos l’hem trobat a Educ@contic: podem trobar un bon article sobre les línies del temps, tant pel que fa a propostes curriculars com a descobrir un ventall de les eines que podem fer servir.

Aquest és un dels fragments que podem trobar en aquest article:

"En principio, se pueden crear actividades a partir de cualquier contenido que tenga un eje cronológico y utilizarse de diferentes maneras: el profesor la crea totalmente y los alumnos la utilizan, la profesora crea las referencias temporales y los alumnos las completan, las alumnas y alumnos la realizan por entero, etc. Según el objetivo propuesto se puede escoger una u otra posibilidad."

Doneu-hi una ullada, s’ho val.

I en aquest enllaç trobarem un bon tutorial del Dipity.

Un comentari a “Eduwiki i les línies del temps

  1. In this world Christian Louboutin shoes are the best, people all like Tiffany Jewelry,Men and women wear Moncler are beautiful, Especially girls choose トリーバーチ, Men wear NFL Jerseys,give full play to your ability.Christian Louboutin Knockoffs,Christian Louboutin Wedding Shoes,Christian Louboutin Boots,Christian Louboutin Sandals,Christian Louboutin Wedges,Christian Louboutin Platform,Christian Louboutin Sneakers,Christian Louboutin Nappa Bootie,Christian Louboutin Ankle Boots,Christian Louboutin Leopard Boots,christian louboutin leopard,christian louboutin python pumps,christian louboutin black pumps,christian louboutin platform pump,Christian Louboutin Peep Toe,Christian Louboutin Declic Pumps,christian louboutin very prive pumps,Christian Louboutin Slingbacks,Christian Louboutin Cathay,Christian Louboutin High Heels,Christian Louboutin Pigalle,Christian Louboutin Mary Janes,Christian Louboutin Wedding Shoes,Christian Louboutin Declic Leather Pumps,Christian Louboutin Lace Up Boots,Christian Louboutin Robot,Christian Louboutin Peep Toe Boots,Christian Louboutin over the knee boots,christian louboutin babel boots,Christian Louboutin Bandage Boots,Christian Louboutin Bouquet Platform,Christian Louboutin Dillian Pumps,christian louboutin macarena,red sole shoes,Christian Louboutin Flats,Christian Louboutin Double Platform Sandal,Christian Louboutin Evening,christian louboutin calypso pumps,christian louboutin d’orsay,Christian Louboutin Alta Nodo,christian louboutin petal pumps,christian louboutin petal crepe satin sandal,replica christian louboutin shoes,Christian Louboutin Platform Pumps,Christian Louboutin Espadrille Wedge,Christian Louboutin Jeweled Pumps,christian louboutin cutout pump,Christian Louboutin Cutout Bootie,christian louboutin glitter pump,christian louboutin circus boots,christian louboutin sample sale,ED Hardy ED Hardy,Nike Shoes Nike Shoes,Abercrombie and Fitch Abercrombie and Fitch,Gift Ideas Gift Ideas,Tiffany Jewelry Tiffany Jewelry,Ball Bearing Ball Bearing,Christian Louboutin Christian Louboutin Discount,UGG Boots UGG Boots,EMU Boots EMU Boots,Louis Vuitton Handbags Louis Vuitton Handbags,Christian Audigier Christian Audigier,Herve Leger Herve Leger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *