LA TROBADA DE BLOCAIRES A CALLÚS: ESCOLA 2018

Aquest dissabte passat, el 17 de maig, ens hem torbat a Callús un grupet de persones, algunes blocaires, d’altres iniciant-se a la blogosfera i d’altres sense bloc, però tothom preocupat per l’educació i amb moltes ganes de millorar l’escola actual.

Va ser una trobada on primer vam fer diagnosi de com està tot i després vam somiar una mica….. ens vam imaginar com volíem l’escola d’aquí a 10 anys i vam compartir així il.lusions alhora que iniciavem un debat sobre les línies d’actuació.

A tall de conclusió apunto aquí algunes de les idees principals:

  • Que aquesta trobada ha de ser (o podria ser, o hauria de ser…) l’inici d’un grup format per professorat que implicat en el món de l’educació sigui referent per la resta (tant professorat com administració).
  • Que somiar l’escola que volem implica poder "tastar" l’escola que volem, és a dir fer petits passos de millora…. i que això està a les nostres mans i que ho podem fer.
  • Que no podem caure en un "cercle viciós de queixes" si no que hem d’actuar.

Es van dir moltes coses més, de fet es poden seguir en aquest arxiu d’àudio (tot i que no és de molt bona qualitat), en el mapa conceptual i en el resum del bloc Escola 2018.

Jo em quedo amb les explicades anteriorment perquè crec que ho resumeixen tot i perquè sobretot són el mirall d’un estat d’ànim: que podem millorar les coses.

Em quedo també amb el plaer d’haver conegut en persona a gent que coneixia a partir dels seus blocs: l’Artur Tallada, el Xavier Suñé, el Marià Cano, la Irene Pelegrí…. estar amb la gent de Lacenet i Iearn-pangea: la Palmira, el Josep Guzmán, el Toni Casserras, el Boris, el Jaume Illa, el Ramón Barlam, o amb companys de batalla amb les webquest com són la Núria i el Sebas… en fi, una bona trobada.


powered by ODEO

MAPA CONCEPTUAL

CONCLUSIONS DE LA TROBADA

Un comentari a “LA TROBADA DE BLOCAIRES A CALLÚS: ESCOLA 2018

  1. Raons familiars em van impedir de venir. Tanmateix estic contenta de poder disfrutar d’aquest tast que ens ofereixes. Segur que la trobada recull els seus fruits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *