Recursos TIC a l'àrea de llengua

Avui s’ha fet una presentació d’un portal que té la intenció de recollir diferents webs per treballar la llengua. Des de les muds de l’edu365, activitats interactives o diccionaris i enciclopèdies en línia.

Malgrat el fred (en feia massa en el lloc de la presentació) hem pogut veure un portal que malgrat estar a les bassaroles, de moment recull diferent material bastant conegut, té la intenció de poder ser una bona eina pel professorat: A partir de saber una adreça ho podem trobar tot, o al menys aquesta és la intenció.

El portal s’estrucura en diferents apartats: apliccions instructives, consulta i recerca d’informació, projectes i activitats interactives, tractament de la informació i aprofundiment o a formació.

Si es vol es pot  donar una ullada a l’adreça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *