LECTURES SOLIDÀRIES I… DIVERTIDES!!!

JUNTS A CASA! Els dies del coronavirus, el llibre solidari de L’Agus i els monstres. 

JUNTS A CASA! Els dies del coronavirus el llibre solidari de L’Agus i els monstres per recolzar el projecte Kids Corona, de l’Hospital Sant Joan de Déu, que a través de la recerca clínica, epidemiològica i microbiològica investiga l’afectació del coronavirus SARS-CoV-2 a la població materno-infantil.

Es tracta d’una novel.la gràfica breu (tipus còmic, vol dir), que té com a objectiu fer reflexionar als nens i nenes sobre la situació que estem vivint arran de la pandèmica de la COVID-19. Amb en Jaume Copons (escriptor) i la Liliana Fortuny (il·lustradora), els autors habituals de la sèrie, també han col.laborat en Salvador Macip (metge, científic i escriptor), en Toni Hernández (físic, lingüista i professor) i l’Elena Rottier (psicòloga). Tots ells ho han fet de forma altruista (sense cobrar diners). Gràcies a tots!!!

JUNTS A CASA! Els dies del coronavirus convida els protagonistes (L’Agus, la Lídia i els monstres) i els lectors a aprendre a viure en el confinament i el desconfinament i actuar com a herois ajudant a evitar que la pandèmia segueixi avançant. En definitiva, en paraules del protagonista, l’Agus Pianola: “cadascú s’està a casa seva, però tots anem en el mateix vaixell”.

Al video s’explica que es pot fer una donació per col.laborar amb el projecte, des de l’escola ho hem fet, per tant aquí teniu el llibre per descarregar o fer la lectura online, endavant!!

Esperem gaudiu de l’aventura!!!!

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *